Меню Затваряне

Машинно почистване на под

Машинно почистване на под Бургас и региона  

„Ние предлагаме професионални услуги по почистване на всички видове под с професионални еднодискови машини – Вашият ключ към чист и приятен дом или и приятна работна среда“

Добре дошли в сайта на „Бургас-Клийн“ вашият надежден партньор за професионално почистване. Ние разбираме, че чистотата и удобството в дома и работната среда са от съществено значение за успешното функциониране на вашия бизнес. Ние сме посветени на предоставянето на висококачествени и персонализирани услуги, които отговарят на вашите нужди

Нашата Мисия

Решени да създадем чиста и здравословна работна среда за нашите клиенти. Нашата мисия е да предоставим ефективни и професионални услуги за почистване, които да осигурят комфорт и удовлетворение на всички във вашия дом или работници и посетители във вашия офис.

Почистване на под с еднодискови машини

– Почистване на фаянс

– Почистване на гранитогрес

– Почистване на теракот

– Почистване на винилови настилки

– Почистване на басейни и др.

 

1. Професионално машинно почистване

Нашите опитни екипи ще се грижат за всеки сънтиметър по почистването на вашия под и трериран с необходимите препарати за почистване, гарантирайки перфектна чистота и подреденост всеки ден.

2. Третиране на петна с препарати

Ние използваме професионално препарати за третиране на различни петна и замърсявания, които гарантират почистването на вашия под. Препаратите, които използване са напълно безвредни, както за вашето здраве, така и за самите повърхности, които почистваме.

3. Какви предимства има машинното почистване ?

Има множество предимства, когато почистваме с професионални еднодискови машини, някои от тях са:

– Премахване на петна и замърсявания
– Стари петна 
– Почистване на фуги
– Премахване на лекета и стари замърсявания
– Дезинфекция с препарати

Това, което със сигурност можете да очаквате след нашата намеса като ефект от машинното почистване на твърди подови настилки е идеално чиста повърхност, блясък с безупречен вид.

Защо Да Изберете Нас?

  • Професионализъм: Нашите екипи отличават с висок професионализъм и внимание към детайлите.
  • Гъвкавост: Прилагаме нашите услуги според вашия график и специфични изисквания.
  • Качество: Използваме само най-добрите продукти и оборудване, за да гарантираме висок стандарт на почистване.
  • Дискретност: Всички наши служители са ангажирани със запазването на поверителността на вашите делови тайни и информация.

С Бургас-Клийн, вие не само избирате почистващ партньор, а избирате инвестиция в здравето и удовлетворението на вашите служители.

Заявете сега вашето почистване чрез нашата онлайн форма или на тел: + 359 895 188 445